vrijdag 27 november 2009

Raar

Wat kan het leven soms echt raar zijn......gister avond had ik een diner met een aantal mensen van het werk. Het diner was natuurlijk op kosten van de zaak
Het diner was in een super luxe restaurant met heerlijke wijnen. Ik heb echt super lekker gedronken en gegeten en het was allemaal tot in de puntjes verzorgd.
Het dessert zag er ook prachtig uit en het lekkers wat we bij de koffie en thee kregen was super.
Het voelt echt raar om zo te dineren terwijl jezelf bijna geen cent te makken hebt op het moment!
Uiteindelijk hebben we voor ruim 75 euro per persoon gegeten. Daar doe ik op dit moment voor bijna een hele maand boodschappen van.
Rond een uurtje of elf werd ik een taxi gestopt richting huis.
Even later thuis gekomen was ik weer back to reality!

Het eten was lekker en ik heb echt ook even kunnen ontspannen maar toch had ik een heel vreemd gevoel....het was toch een beetje raar!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch, zo voor een keertje? Gewoon lekker van nagenieten. Je baas zal er geen hap minder door eten, neem ik aan.
  Oog op de Toekomst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voorstellen dat je er zo over denkt. En weet je? Zo ga je over steeds meer dingen denken of nadenken. Tot je in ziet dat we eigenlijk onnozel veel geld uitgeven aan dingen die totaal niet belangrijk zijn.

  Voel je nu maar niet schuldig, je hebt het immers niet zelf gedaan, je bent mee uit gevraagd. Zie het meer als een leermoment. Ik durf bijna te wedden dat je dit in de toekomst zelf niet zo snel zou gaan doen. Ook al zou je het geld er voor hebben.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar dit, heb ik ook. Zakelijk in het beste van het beste zitten/eten/slapen. En privé het zo zwaar hebben. Ik merk wel dat ik het zakelijke gedeelte niet meer 'als gewoon' beschouw en er ook meer van probeer te genieten. Zijn de leuke extraatjes in het leven!
  Fijn dat je je reiskosten toch gekregen hebt. Wat moet je nu precies van die € 845,00 allemaal betalen?

  Groetjes, Geen Handen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me inderdaad raar. Ook omdat niemand weet hoe je er voor staat?
  Gelukkig heb je je wel even kunnen ontspannen.
  Groet van Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Geen handen
  Ik moet al mijn vaste lasten betalen van EUR 945,-.
  Gelukkig klus ik zo nu en dan bij en kan ik daarmee de boodschappen doen. Ik had nog wat geld op mijn rekening over van de belastingdienst en ik heb mijn woning tijdelijk verhuurd levert mij EUR 375 op (dekt niet alle kosten voor het huis maar alle beetjes helpen op het moment). Dus heb ik tot en met eind januari minimaal EUR 1320,-. Enige wat lastig wordt is het betalen van de dringende schulden. Maar het gaat goed komen ik moet het redden ik heb geen keus

  BeantwoordenVerwijderen