zondag 1 november 2009

Nog steeds niet rood!

Zo eindelijk weer tijd vrij kunnen maken om te bloggen. Ik ben nu een weekje verder sinds mijn laatste blog en ik sta nog steeds niet rood! Ik heb nog EUR 651.09 op mijn rekening staan alleen moet de hypotheek nog afgeschreven worden. Ook heb ik nog 150 euro overgemaakt naar een van mijn openstaande rekeningen.
Deze week ben ik weer in mijn administratie gedoken en ben ik eindelijk begonnen om mijn probleem met een telefoonaanbieder op te lossen.
Ik krijg namelijk nog steeds rekeningen van deze aanbieder terwijl ik dit abonnement al sinds 2006 heb stopgezet! Om het nog mooier te maken sturen zij elke 10 euro aan abonnementskosten door naar Intrum Justitia en die berekent over elk tientje 62 euro kosten...jullie begrijpen al dat dit aardig oploopt. Zo erg dat dit al een keer uit de hand is gelopen bij een gerechtsdeurwaarder en toen was ik bijna EUR 900 armer.
Maar dat was met de oude ik. Ik ben nu vastberaden om dit op te lossen en om er voor eens en voor altijd vanaf te zijn. Nu heb ik afgelopen week een brief gericht aan de telefoonaanbieder en een brief gericht aan Intrum Justitia aangetekend verstuurd. Wat denk je, van de telefoonaanbieder krijg ik doodleuk een brief dat mijn storing is opgelost en van de tweede heb ik via de gerechtsdeurwaarder vernomen. Die zegt dat alle correspondentie naar hun toe moet. Heel leuk maar zij snappen allemaal nog steeds niet hoe het allemaal in elkaar zit....De gerechstdeurwaarder heeft een oude zaak in behandeling, de schoften van Intrum sturen mij nog steeds aanmaningen!
Ik word hier gewoon moe van! Vandaag zal ik dus wederom brieven schrijven en hopelijk gaan ze nu eindelijk eens goed onderzoek doen! Ik los niets en dan ook niets meer telefonsich met deze mensen op!
Op heel veel momenten voel ik mij zo stom dat ik dit alles zo ver heb laten komen....dit overkomt mij echt nooit meer...
Ik ga nu eindelijk heel bewust met geld om en ik sluit nooit meer zomaar iets af. Alle problemen die ik nu heb zijn hele dure lessen geweest!

1 opmerking:

  1. Goed dat je nu actie gaat ondernemen! Wel herkenbaar hoor: het maar van je afschuiven. Maar iedere keer word je er weer aan herinnerd, geeft toch onrust.

    Maar weet je: het gaat helemaal goed komen met ons!

    BeantwoordenVerwijderen