woensdag 4 november 2009

Koos Pinpasloos!

Hier weer snel even een berichtje van mij. Alweer heeft mijn nalatige gedrag mij gestraft, en deze keer wel met mijn pinpas! Zoals de meeste mensen weten is de Postbank verandert in de ING....nu moet ik eerlijk zeggen dat ik als een van de laatste mensen een oranje pas kreeg, maar ik kreeg hem wel op tijd.
Aangezien ik het altijd een gedoe vind om zo een pas te activeren....heb ik mijn pas laten liggen....ik dacht toen waarschijnlijk...ach ik kan mijn oude pas nog gebruiken tot eind oktober....en ja hoor...afgelopen zondag stond ik bij de metro...en mijn tegoed op mijn OV-chip was in de min. Ik dacht ik moet even snel opladen dus liep ik naar zo een automaat toe.....en nee hoor...ongeldige pas..Even bij de AH to go geprobeerd...kreeg weer hetzelfde...nog een poging gedaan bij de ING automaat...again the same message! Pas na drie pogingen ging er een belletje bij mij rinkelen....mijn pas is niet meer geldig omdat ik nu toch echt die oranje pas moet gaan gebruiken!!!
Nou aangezien ik aan het verhuizen ben...weet ik dus niet waar ik mijn oranje pas gelaten heb! En een nieuwe aanvragen kost je 9.75....dat gaan we dus niet doen.
Ik moet nu dus tijd maken om te gaan zoeken...maar ik kom gewoon zoveel tijd tekort. Ik ben aan het afstuderen....ik heb geen 9-5 baan en ik zit in de verhuizing! urghhhhh!
Enige voordeel van het feit dat ik nu geen pas heb is dat ik echt zuinig moet doen en dat ik niet kan pinnen!
Ik heb nu nog 133,33 op mijn rekening! Mijn laatste verzekeringen en mijn hypotheek zijn betaald! Ik moet alleen nog wel een abonnement kopen om te reizen.....weer 65 euro eraf en ik moet nog 71 euro aan de cv ketel betalen. Ik vrees dus dat ik weer rood moet staan! Dat is wel flink balen. In ieder geval stond ik iedere maand de volle 1000 euro rood...dat is een ding wat zeker niet meer gaat gebeuren.
Verder heb ik zojuist nog even met mijn vrienden van de belasting gebeld. Ik krijg 13november bericht over mijn teruggave! Ik ben benieuwd!
Nou ik ga nu maar even aan de slag!Tot snel weer!

1 opmerking:

  1. Succes, ik hoop dat je de pas inmiddels hebt gevonden. Misschien kom je weer in het rood, maar als het elke maand minder wordt, ga je vooruit. En op een dag sta je niet meer rood, daar doe je het voor.

    BeantwoordenVerwijderen