maandag 23 november 2009

Status

Ik heb net weer een aantal rekeningen of in ieder geval een deel van de termijnen voldaan! Het houdt ook echt nooit op. Ik had gehoopt dat de status wat beter zou zijn maar niets is daarvan waar. Ik werd al gewaarschuwd voor de eerste paar maanden.
Er werd al tegen me gezegd dat ik waarschijnlijk weinig tot geen verandering zou zien. Ik heb mezelf dan ook voorgenomen om weer een update te geven in februari. Mijn loonbeslag is dan opgeheven en ik denk dat ik een aantal schulden tegen die tijd ook wel in heb gelopen! Verder heb ik ook al een aantal termijnen voor december betaald zoals mijn ziektekostenverzekering en wat termijnen om een aantal schulden in te lopen. Ik heb dit gedaan omdat ik bij god nog niet weet hoe ik straks alles ga moeten betalen met een salaris van EUR 815.90.
Ik wacht dus nog even tot woensdag en dan wordt het salaris gestort. Ik zal dan even gaan zitten en kijken hoe alle rekeningen betaald moeten worden. Ik zal er creatief mee om moeten gaan maar ik weet gewoon dat het goed gaat komen!

4 opmerkingen:

 1. Niet moedeloos worden, het begin is er.
  Ik bied je mijn hulp aan, 2 weten meer dan 1, enneh voor nop hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, mocht je nog vragen hebben, of gewoon even willen zeuren... Je mag ook contact met mij opnemen.

  En ja, het is moeilijk, en het is heel vervelend. Wat vind je het moeilijkst, waar zit je het meeste mee?

  Misschien vind je hier nog iets voor je gading: http://www.deguldengulden.nl/category/recepten/

  Als je iets naar beneden scrollt dan vind je wat low-budget recepten. Zoals hoe je 3 keer kunt eten van 1 bloemkool


  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie heeft beslag op je loon gelegd? De bank? En moet je van die 815 euro al je vaste lasten betalen? Dat kan toch niet?
  Ik hoop dat 't je gaat lukken, sterkte!
  Groet van Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks voor jullie tips! Ik zal zeker contact met jullie opnemen voor de tips and tricks!
  @ Beer ik heb beslag van de IBG groep tot en met eind januari....en dit is de beslagvrije voet....ik moet hiermee uit zien te komen.....Gelukkig had ik nog wat belastinggeld...en ik moet denk ik maar creatief bezig zijn het wordt alleen ontzettend moeilijk met het aflossen van de andere schulden.
  groetjes Money Problems

  BeantwoordenVerwijderen