dinsdag 1 december 2009

Nog 31 dagen

De tijd gaat ontzettend snel! En ik ben er dan nu ook heel erg blij mee. Nog 31 dagen en dan is het alweer de laatste dag van 2009.
Ik ben heel blij dat ik dit jaar besloten heb om mijn schulden aan te gaan pakken. Als het goed is heb ik volgend jaar rond deze tijd mijn doorlopend krediet afgelost en heb ik dan fijnere feestdagen voor de boeg.
En hoe naar het nu ook voelt met het loonbeslag....eind januari heb ik dan wel mooi EUR 3800 afgelost...en heb ik weer een schuld minder.
Ik ga morgen weer even kijken wat de openstaande rekeningen nog zijn. Ik heb nu nog EUR 991,- op mijn rekening. De hypotheek is al betaald, mijn credit card is betaald, lening, collegegeld, ziektekosten etc.....kortom bijna alle vaste lasten zijn betaald op 3 verzekeringen en de lease voor mijn cv ketel na. Ik heb nog EUR 78 in mijn portemonnee niet slecht dus....misschien lukt het me om nog een rekening te betalen. Ik moet wel rekening houden dat ik nog wat geld achter de hand moet hebben...want december is een lange maand...............

4 opmerkingen:

 1. Da's bijna 1000 euro, wauw! Lekker hoor!
  Ik krijg 21 dec mijn salaris met bonus. Da's de helft van mijn vakantiegeld. Voor mij december een korte maand. Heb niet zoveel meer nu maar ga 't wel redden!
  Groet van Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel veelbelovend uit. Dat moet je toch een heerlijk eindejaarsgevoel geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begin het eindelijk een beetje te leren!
  @Beer wat lekker dat je een bonus krijgt....ik heb geen idee of ze dat bij mij op kantoor doen....goed hoor.
  Uiteindelijk komen we allemaal uit het rood en ik weet zeker dat we hele goede spaarders gaan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent goed bezig meid! We komen er wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen