vrijdag 13 november 2009

Vrijdag de 13e

Vandaag is het dan eindelijk zo ver....vrijdag de 13e! Ben echt benieuwd wat voor nieuws ik krijg van mijn vrienden van de belastingdienst. Ergens ben ik een beetje bang dat ik het nieuws pas na het weekend binnen krijg....het zou me eigenlijk niets verbazen!
Maar ja het zij zo....misschien moet ik het voor nu ook maar even loslaten.
Verder heb ik een financiƫle meevaller deze week. Zoals ik al eerder blogde ben ik een beetje aan het bijklussen. Zo heb ik gisteren mooi 60 euro verdiend.
Dit voelt echt zo vreemd....ik heb voor het eerst sinds weken 60 euro in mijn portemonnee....
De 24 euro die ik had is helaas al bijna op.Ik heb daar nog 1.85 van over.
Ik heb wat boodschappen gedaan voor 3,70 en verder heb ik het aan heel veel wasmiddel (Robijn) besteed. Dit was namelijk in de aanbieding en ik wil dan meteen hamsteren.
Het weekend kom ik met mijn boodschappen goed door en ik kan ook weer genoeg kleding wassen.....Ik ben echt benieuwd hoeveel ik over hou van die 60 euro.
Bezuinigen is nu echt een beetje een sport voor mij geworden en ondanks dat het min of meer gedwongen is...zie ik er wel de lol van in!

2 opmerkingen:

  1. ehm als je echt wil bezuinigen kun je je afvragen had je echt robijn nodig? of kon het misschien wel goedkope aldi of lidl wasmiddel zijn wat nog atijd goedkoper is... sorry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Sillie,

    Snap het helemaal hoor. Hoorde net ook over de Lidl wasmiddel etc...het enige punt is dat je mij in de buurt alleen maar AH's hebt en toevallig 1 Dirk. Nu ben ik niet in het bezit van een auto of een fiets. Ik gebruik altijd Robijn vind ik gewoon een fijn wasmiddel en ik koop het niet zo vaak, altijd alleen maar in de reclame. Verder bezuinig ik op heel veel dingen al behalve mijn wasmiddel, afwasmiddel en mijn cosmetica. Ik gebruik bijvoorbeeld geen make-up maar ik heb een onwijs gevoelige huid die ik met duurdere reinigings producten schoon moet maken geldt ook voor mijn deo...
    Ik lever heel veel in...maar niet op alles. Zo kan ik bijvoorbeeld helemaal happy worden als mijn was heerlijk naar Robijn ruikt. Anders is de lol er ook wel weer snel vanaf he, ik moet het wel allemaal vol kunnen houden. Maar thanks voor het meedenken.

    BeantwoordenVerwijderen