maandag 7 december 2009

De zon schijnt weer een beetje

De afgelopen paar dagen heb ik niet veel meer aan mijn schulden gedaan. De meeste zaken lopen en ik heb nog een buffertje op mijn rekening.
Wel is het bedrag al veel minder geworden dan eerst. Er staat nu nog EUR 676.28 op mijn rekening. Alle vaste lasten zijn betaald. Ik heb zelf nog wat schulden betaald.
Op mijn spaarrekening staat nu een bedrag van EUR 86.41. Wel heel vreemd om eindelijk eens een beetje ruimte te hebben en dat nog wel tijdens het loonbeslag. Het is nu nog even aftellen tot mijn volgende salaris. Ik wil dan zoveel mogelijk openstaande rekeningen betalen, in de hoop om toch een paar rekeningen te voldoen voor het nieuwe jaar.
Ik heb ook weer wat geld uitgegeven. Ik ben voor het eerst sinds tijden weer uitgebreid boodschappen gaan doen. Ik heb eindelijk een Dirk gevonden en echt er ging een wereld voor me open. Ik heb voor EUR 51 boodschappen gehaald maar ik heb nu zo een beetje alles in huis wat ik nodig had. Ik heb ook nog wat spulletjes bij de Xenos gekocht. Ik ben namelijk net verhuisd en ik had heel veel spullen niet.
Aangezien mijn vriend alles betaald hebben wij afgesproken dat ik voor de boodschappen zorg en de meeste dingen voor de keuken.
Ik begin er echt handigheid in te krijgen.
Ik had alleen een miskoop deze week. Mijn tik om geld te besparen ging ook over op de shampoo....ik heb dus shampoo en conditionar van EUR 0.99 gekocht. En helaas was dat geen succes. Ik zal toch maar Lóreal moeten blijven gebruiken en dan gewoon de aanbiedingen af moeten gaan.
In ieder geval ik voel me steeds beter en eindelijk gaat de zon weer voor mij schijnen!

2 opmerkingen:

 1. Het eigen merk van de DA of Etos bevalt mij wel goed. Heb ook nog een aantal missers in de kast staan. Die gebruik ik voor noodgevallen.

  Mooi dat je 't allemaal een beetje op de rit ktijgt. Geen deurwaarders en 'enge' post. Ik word daar in iedergaval heel gelukkig van.
  Groet van Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat apart zeg. Ik had nou net de eigenmerk shampoo en conditionar van de DA aangeschaft. Maar 0.99 is wel erg goedkoop. Misschien is er nog een andere variant.
  Ja echt een lekker gevoel hoor dat er geen 'enge' post meer tussen zit. Ik voel me eindelijk een beetje vrij!

  BeantwoordenVerwijderen