woensdag 6 januari 2010

Deurwaarder

Allereerst iedereen nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik was de afgelopen paar weken helemaal in mijn eigen wereldje en van bloggen kwam ook niets.

Ik dacht dat ik alles geregeld had tot vandaag.
Zit ik rustig aan het werk word ik gebeld door HR dat er een deurwaarder was geweest om beslag te leggen op mijn loon!
Ik dacht hoe dan! Ik heb iedereen geschreven ik heb betaalafspraken. Ik betaal alles nu eindelijk netjes op tijd!

Het beslag kwam dus dan ook van een voor mij bekend bedrijf. Dit bedrijf heb ik de afgelopen 2 maanden netjes 50 euro in de maand betaald en aan ze uitgelegd dat ik tot en met eind januari een loonbeslag heb.
Blijkt dus dat ik nog mijn inkomsten en uitgaven had moeten sturen en dan pas hadden we een betaalregeling. Terwijl als ik mijn inkomsten en uitgaven naar ze had gestuurd zou ik op de min uitkomen en dan konden ze daaruit opmaken dat ik niets kon betalen! Wat willen die rotmensen nou eigenlijk!
Ik ben boos en snap het niet meer. Ik heb fouten gemaakt in het verleden en die ben ik nu aan het oplossen maar soms lijkt het gewoon alsof die bureaus alleen maar meer geld willen pikken!
Ik snap het niet meer hoor echt niet!

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad vervelend. Denk je dat je alles goed geregeld hebt! Wat moet je nu gaan doen? Alsnog je inkomsten en uitgaven opsturen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat ik alles geregeld had niet dus omdat dit dus geen betaalafspraak is ik snap het echt niet meer. Ze gaan gewoon door met het loonbeslag. Nou dan kunnen ze dus wachten tot eind maart. Heel vermooeiend ik ga van het weekend weer rekenen en kijken ik probeer het natuurlijk te verkomen maar ik word er echt zo moe van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemachtig, wat een ellende! Kunnen verschillende bedrijven loonbeslag leggen?
  Kan je werkgever hierin iets voor je betekenen?
  Ik heb wel eens gelezen (gegoogled ) dat werkgevers de schuld overnemen en de werknemer deze aan de wergever afbetaald.
  Ik hoop voor je dat je tot een andere afspraak met de geldeiser kunt komen.
  Groet van Beer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben zelf een tijdje afwezig op het wereldwijdeweb geweest, maar jij ook zie ik. Gaat 't wel goed met je meissie?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ geen handen

  Ik zie je berichtje nu pas! Ik ben enorm down geweest...maar het gaat weer. What doesn't kills you makes you stronger. Jij hebt ook een nare tijd gehad (understatement). Ik heb enorm veel respect hoe je ermee omgaat. En ik lees nog steeds je blog! We zijn goed bezig en het gaat goed komen ik voel het gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen